There is a new blog in town!

There is a new blog in town!

©CelinaHilslev

Jeg har valgt endnu engang at hoppe op på blogger-hingsten, og galopere i overhalingsbanen.
Som nogle måske husker, valgte jeg at lukke min tidligere blog for godt 4 år siden, jeg var nemlig heldig at få mit drømme job.
Jobbet var hos en stor ejendomsmæglerkæde i mit absolutte favorit område. Jeg brugte glædeligt alt min tid og energi på jobbet, og bloggen måtte derfor lukkes.
Jeg har nu valgt at holde pause fra branchen, og istedet tage ejendomsmægler uddannelsen på så kort tid som muligt, samtidig have bedre mulighed for at rejse – det er vist det man kalder win win!?

Better late than never!
Det var oprindeligt meningen, at bloggen skulle starte i Maj/Juni måned, men da jeg og min mand Jacob, netop er blevet gift, har de sidste par måneder været meget hektiske. Jeg har rejst meget og når jeg endelig har været hjemme i Danmark, har den stået på intensiv bryllupsplanlægning. Vi havde d. 01.08.2015 et fantastisk bryllup, med alle vores fantastiske venner og familie omkring os.

Jeg håber at i har lyst til at følge med!

– Celina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

There is a new blog in town!