Getaway outfit

27% på Nicehair i 27 timer! = Tid til produkt opfyldning!

 

©CelinaHilslev

Nicehair har idag 6 års fødselsdag, dette fejre de med en 27% rabatkode! find den her.
Dette er en oplagt mulighed til at få shoppet alle de daglige favoritter!
Herunder kan i finde mine foretrukne produkter, som jeg er fuldstændig afhængig af.

©CelinaHilslev

1. Kérastase Shampoo / 2. Orofluido conditioner / 3. MOROCCANOIL / 4. Clinique Moisturizing Cream / 5. Jane Iredale lip balm / 6. Biotherm Baume Corps / 7.Gillette Venus Breeze / 8. Clean Warm Cotton / 9. Biotherm Deo

©CelinaHilslev

Ustyrlige krøller ??
Jeg har naturlige krøller, og i mine teenager år brugte jeg rigtig meget tid på at glatte dem væk. Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle håndterer dem, og det har taget mig mange år at finde produkter som jeg syntes fungerer. Lad mig spare jeres tid, og præsenterer jer for følgende 3 produkter!  

©CelinaHilslev

1. Paul Mitchell Curls twirl around / 2. Paul Mitchell Curls full Circle  / Moroccanoli hairspray medium

Vejledning: 
Tag det der svare til en lillefingernegle af både 1&2, bland det sammen og påfør i håndklædetørt hår, mens du krammer håret op i krøllerne. Når håret næsten er tørt, giver du det en god omgang med hårlakken (3) fra Moroccanoli. Det er en god ide at have en saltvandsspray og evt. en lille version af hårlakken med i tasken hvis man ønsker at holde de flotte krøller hele dagen, det er endvidere også sådan du retter dem næste morgen.
– Min veninde Susu skal iøvrigt have credit for at henvise mig til nr. 1 og 2! 

 Husk…

CelinaHilslev

klik ind forbi imorgen, til endnu et nyt indlæg.
-Celina Hilslev

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Getaway outfit