Shut up and take my money! – Fall

©CelinaHilslev

Expensive

Hat –Monki / Cape –Burberry  / Boots  –ANOUKI  Jacket – Boda / Boots –Valentino

©CelinaHilslev

Affordable

H&M- Cape / Boots / Jacket

©CelinaHilslev

©CelinaHilslev1. The black´n white / 2. The classic / 3. The pink one / 4. The red /5. The military / 6. The beautiful blue

___________

I dette indlæg er der masser inspiration til efterårets jakker/frakker.
Jeg syntes Danskere generelt har en kedelig tendens til kun at bære sort i vinterhalvåret, derfor har jeg fundet en masse flotte jakker i lækre farver, som muligvis vil kunne erstatte den kedelige sorte som 92% har. Jeg er klar over at priserne på mange af jakkerne er uoverkommelige, men se det som inspiration. Gå på jagt i div. online shops og find ligende jakker til en langt bedre pris.
Såfremt man har mulighed for det, syntes jeg det er okay at købe en dyr jakke/frakke.
Kvalitets jakker/frakker kan sagtens (såfremt man passer på den) holde i 5-6 år.
Jeg købte for 6 år siden en uld frakke, den har jeg været utrolig glad for og der har ikke været én jakke jeg hellere ville have i alle de år, desværre er knapperne begyndt at falde af, jeg må derfor indse at den skal udskiftes i år.
___________

– Celina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple news !