Shut up and take my money! - Fall

Ugen der gik – Operation, outfits, mad & barnedåb

©CelinaHilslevUgen startede med en hurtig tur til Odense, min søster skulle have foretaget et “nosejob” imens det hele blev fixet, tog jeg på cafe og fik lavet lidt lektier. Min søster er i tiden op til hendes næseoperation blevet mødt med mange forskellige reaktioner og kommentarere, hvilket er fjollet da selve indgrebet er langt mindre (2 små huller ved siden af næsen) end fx. en brystoperation, endvidere er risikoen for komplikationer ved en næseoperation minimale. Hvis hun derimod havde fortalt folk, at hun skulle have lavet bryster ville det i deres optik have været langt mere spiseligt, da det jo er “normalt” – Jeg syntes det er lidt sjovt at sætte det i perspektiv- en brystoperation er ok, men en næseoperation er langt over stregen?
Jeg oplevede lidt det samme da jeg som henholdvis 21/23årig blev forlovet/gift, jeg blev ofte mødt af kommentarer som ” Det er godt nok tidligt” eller “du er godt nok ung”, hvis jeg derimod havde sagt at jeg var gravid, ville jeg 100% aldrig have fået nogle af de kommentarer. Det er åbenbart blevet mere “rigtigt” at få et barn tidligt end at blive gift tidligt.
– Ja, tænk over det…

 

©CelinaHilslevEt par dage efter min søsters operation trængte hun til at blive luftet, jeg besøgte hende og vi tog en kort tur på stranden, vejret var fantastisk datoen taget i betragtning (sommeren er jo desværre død og begravet). De andre outfits havde jeg henholdvis på til en brunch og alm. dag i skole. 

©CelinaHilslevHjemmelavet pizza date med Diana, bundene var lavet udelukkende af æggehvider og husk, og fungerede overraskende godt! Jeg har tidligere forsøgt mig med en bund af blomkål det var besværligt og smagte ikke fantastisk. Billedet i midten er fra en lækker torsdagsbrunch med A holdet & sidst men absolut ikke mindst Halifax takeout… Jeg må desværre erkende at det sidste sker lidt for ofte 😀

 

©CelinaHilslevLørdagen stod på barnedåb af min gamle kollega og venindes lille pige, arrangementet blev afholdt i deres super charmerende sommerhus, og der manglede ingenting! Der var helstegt gris, salater i massevis og 3 store kager. De havde også tændt op i bålet hvor børene (og jeg) lavede snobrød. Det var utrolig hyggeligt og virkelig en god måde at holde en barnedåb på, jeg er iøvrigt så jelly på både deres smukke lille pige og charmerende sommerhus!

©CelinaHilslevJeg gav bl.a. disse gaver, vasen er fra Kählers nye Hammershoi serie som kom i butikkerne i torsdags!
Jeg er vild med den og den kan fåes i de lækreste farver!

-Celina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shut up and take my money! - Fall