Min "hemmelige" tur til Tyrkiet

5 dage i New York- Thanksgiving

 

©CelinaHilslevMød Dinah, Dinah er min veninde igennem rigtig mange år, vi har kendt hinanden siden vuggestuen! Vi opdagede det tilfældigt i 2-3 klasse, da dette billede pludselig dukkede op.
Dinah er den type veninde, hvor man altid kan regne med at få hendes 100% ærlige mening. Man kan altid regne med hende, og hun vil alle hendes veninder det aller bedste, og selvom der nogle gange kan gå lidt tid imellem vores aftaler, kan det aldrig mærkes når vi ses. Dinah har i forbindelse med hendes studie valgt at tage et semester i New York.

 

DAG 1.

©CelinaHilslev

I´m back! – Det var min anden gang i New York, første tur var i foråret 2010 sammen med Jacob og nogle af hans venner. Jacob og jeg havde næsten lige mødt hinanden og var ny forelskede, vi kørte rundt i central park i en cykel taxa, jagtede nymalede Banksy værker på gaden i regnvejr, helikopter tur over byen, gik på klubber, så frihedsgudinden og sejlede i kano- Det var en fantastisk tur med mange gode oplevelser. Da jeg tog til NY i denne omgang var det kun i 5 dage, og eftersom jeg havde været i byen før og set det meste, handlede denne tur om at få nogle dejlige dage med min veninde, og se nogle få attraktioner som stod på min to do liste.

©CelinaHilslev

Vi var utrolig heldige med vejret, det var omkring 16 grader – jeg havde naturligvis tjekket vejret hjemmefra, så havde pakket min relativt nye biker jakke fra HM/Balmain. Vi gik rundt i byen og besøgte bl.a. World Trade Center Memorial og One World Trade Center (Freedom Tower) som ligger klods op af hinanden. (De var på min to do list) Vi spiste frokost i restauranten one world observatory, som ligger 101 etager over jorden!

 

©CelinaHilslevVi havde booket bord på Restaurant Alexandra, det var Thanksgiving og meningen var at vi skulle have en typisk Thanksgiving middag, men da vi havde spist en sen og stor frokost, var vi ikke vanvittigt sultne. Vi bestilte derfor en cocktail til til forret, hovedret og et glas vin. Restaurantens søde personale syntes åbentbart at vi så mere sultne ud, for da vi var færdige med hovedretten og takkede nej til dessert, kom de alligevel med alle menukortets desserter, pumpkin pie, pecan pie, lemon cheesecake, og dette bræt med bl.a. creme bruleé m. bacon… Vi gjorde vores bedste da vi ikke ville være uhøflige, men der blev ikke spist meget af de desserter -.-  Efter desserterne var ryddet af bordet, kom de pludselig med cocktails…  på husets regning, jeg nåede at blive lettere beruset inden vi forlod restauranten – det var ikke planlagt, for vi   skulle over og shoppe i  Macy´s som åbnede deres black friday sale kl. 22:00 , vi var der omkring kl. 00:00.

©CelinaHilslevDinah i Macy´s shoe heaven! Der var faktisk overraskende lidt mennesker der shoppede omkring midnat.
Macy´s holdte 36 timer åbent fra torsdag kl.22 !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min "hemmelige" tur til Tyrkiet