5 dage i New York- Thanksgiving

New York – Black Friday!

©CelinaHilslev

Fik købt lidt gaver  i  Victoria´s secret

©CelinaHilslev

Der var proppet med mennesker inde i Victorias secret! Folk skubbede og vi stod omkring 20-30 minutter i kø til kassen, det vilde var at der ikke engang var nogle særlige black friday tilbud… de kørte med køb 2 bh´er få den ene til halv pris, men tilbuddet varede hele weekenden.
Generelt levede Black friday ikke op til mine forventninger,  jeg troede at der var mellem 40-75% i de fleste butikker. 95% af butikkerne havde kun 20-30% på alt, og en kø der var så lang at jeg faktisk hellere ville have betalt fuld pris og sluppet for kø. Vi tog tidligt hjem, da vi simpelthen ikke kunne overskue alle de mennesker. Dagen havde været hård, så vi besluttede at blive hjemme, lave mad og se film.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 dage i New York- Thanksgiving