New York - Black Friday!

New york – Hemmelig bar & restaurant.

 

©CelinaHilslev

Beauty & Essex er en speakeasy bar og restaurant, som ligger i Lower East Side. Fra gaden ligner stedet en pantelåner, men bag bagdøren i butikken, befinder sig en stor, lækker og eksklusiv restaurant og bar. Vi startede med lidt cocktails i baren, inden vi fik vores bord. Stedet var fyldt med mennesker, gennemsnits alderen var nok omkring de  30.

©CelinaHilslev©CelinaHilslev
©CelinaHilslevMan vælger mellem 4-5 retter og deler det hele “family style”.
Maden var virkelig lækker og retterne ville være optimale at dele mellem 3 pers.
Hvis man skal til NY er dette bestemt et sted man skal besøge!  Link til deres site her: Beauty & Essex.

På vores ene side sad et par som vitterligt ikke sagde et ord til hinanden igennem hele deres middag, og når der ikke var mad på bordet sad de med deres telefoner. Der var iøvrigt et flag på bordet – jeg håber virkelig  ikke at de havde årsdag, bryllupsdag eller ligende! På vores anden side sad to mænd fra Sverige, og som aftenen skred frem faldt vi i snak med dem, de var super flinke og meget høflige, de var ikke ude på andet en at have en god aften ligesom os. Dinah og jeg smuttede omkring kl. 02:30.

©CelinaHilslev

I vores berusede tilstand fik vi en ide om at vi skulle hen til Time Square! Hvilket faktisk var et fantastisk tidspunkt at se pladsen i, eftersom at der næsten ingen mennesker var.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York - Black Friday!