New Year Party Looks

Nye serier til de mørke vinter timer.

Det er ingen hemmelighed at jeg er den vildeste sucker for serier, jeg ser stort set alt! samtidig er jeg også det man vil kalde en serie grinder… Når jeg først har fundet en ny (god) serie, ser jeg den nærmest til jeg falder om.  Mellem jul og nytår brugte jeg meget tid på at læse op til mine 4 eksamener som lå d. 04, 05, 06 & 13 Januar, lige indtil jeg d. 27 begyndte at se dokumentar serien Making a murderer…

making-a-murderer
MAKING A MURDERER – NETFLIX
Det er en vild dokumentar, måske den bedste jeg har set…
Jeg vil helst ikke skrive for meget om selve historien, da jeg potentielt vil spoile dele af den.
Jeg har dog to råd- undgå at google serien & tag noter undervejs.
– Første afsnit kan være lidt hård at komme igennem, giv den en chance 🙂

sherlock
SHERLOCK – THE ABOMINABLE BRIDE

Sherlock er altid en fornøjelse, der kom et nyt afsnit her i starten af Januar.
Desværre er det ikke sådan lige til at finde online, allier dig med din nærmeste it nød, og få ham/hende til at hjælpe dig .

Læs mere om serien her.

JessicaJones

JESSICA JONES – NETFLIX

Der er ialt 13 afsnit i serien som man hurtigt kommer igennem, da serien er utrolig underholdene og fængende. Jeg er netop bleve færdig med serien, jeg var konstant underholdt og finder tanken bag serien super original.

Læs mere om serien her.

The Shannara Chronicles
THE SHANNARA CHRONICLES – HBO

 Hvis du er pas på film og serier med overnaturlige væsner, skal du ikke give dig i kast med denne serie.
Den omhandler nemlig både elverfolk, dværge, trolde og gnomer, så hvis du ikke er til den slags skal du nok bare se noget andet. Der er indtil videre kun kommet 3 afsnit,  de har været ganske underholdene, men det er svært allerede nu at vurdere om serien er god eller spild af tid – det vil tiden vise, jeg giver den ihvertfald en chance!

Læs mere om serien her.

– Celina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Year Party Looks