Bloggers Delight's 5 års fødselsdag

Tømmermænd i lufthavnen -Turen går til …

©CelinaHilslevMed kun få timers søvn (efter Bdgalla) skulle jeg i lufthavnen…

Jeg havde det mildest talt forfærdeligt, jeg var ved at kaste op bare ved tanken om mange mennesker samt at skulle flyve… Jeg har tidligere fløjet med slemme tømmermænd og det resulterede i et besøg på toilettet, (så snart skiltet med den spændte sele forsvant)  samt et knap så glædeligt gensyn med indholdet i min mave – det var tilbage i 2010 hvor jeg var på vej hjem fra New york, jeg var alene og for at gøre ondt værre havde jeg en mellemlanding i Chicago på 2 timer. Denne gang var turen en del kortere da vi kun skulle flyve til Genève, dog skulle vi efterfølgende køre 3,5 time i shuttle til Val d’isere, hvor J og jeg skulle på skiferie med 6 af vores  tætte venner. Da vi landede i Genève, var jeg lige ude og tale i den store hvide telefon inden den lange køretur.

©CelinaHilslevEfter en laaang tur var vi endelig fremme i vores hytte, som btw er f*^`îng awesome.

STAY TUNED

– Celina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggers Delight's 5 års fødselsdag