Snowboard ferie i Val d'isere

A day in the mountains

 

 ©CelinaHilslev

Den primære grund til at jeg valgte snowboard over ski, var at J stod på snowboard, det ville 100%  have været lettere og knap så smertefuldt at vælge ski, men nogle gange skal man bare kaste sig ud i det og være målrettet. Sidste år var mit første år afsted, jeg var øm over hele kroppen da jeg konstant lavede alvorlige styrt, mit haleben var i den grad forslået, alene det at sidde ned var en smertefuld fornøjelse. I år går det noget bedre, jeg laver langt fra så mange styrt som sidste år, men falder dog stadig. For at blive bedre på snowboard bliver man nød til at prøve nye ting og presse grænser, dette resulterer ofte i styrt -.-
Dette er kun mit andet år på snowboard, så der er forsat meget at lære.

©CelinaHilslevOmkring middag plejer vi at mødes til frokost på div. frokost restauranter, de ligger som regel nær eller på de pister vi står på, det er en yderst tiltrængt pause da vi allerede er på pisterne så snart de åbner.

©CelinaHilslev
 Et must have på skiferien er et sæt fra Kari traa, jeg købte mit sidste år men
det kan helt sikkert stadig købes i div. butikker, nelly.com har alle de nye versioner her.

– Celina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snowboard ferie i Val d'isere