Shopping i Malmø

Søllerød Kro – På date med min mand

©CelinaHilslev
Kjolen:
Velour sag fra Gina

©CelinaHilslev

Stedet:
Vi har igennem længere tid hørt rosende ord fra venner og familie om Søllerød kro,
vores forventninger var derfor også tårnhøje.
Kroen var hyggelig og yderst charmerende og indrettet i små stuer i klassisk stil.

©CelinaHilslev

Maden:
Vi valgte at prøve  “Søllerød signatur” menu, som bl.a. bestod af følgende:

caviar
Hummer
Pighvar
Jordskokker &Trøffel
Foie gras
Perlehøne

Overordnet smagte det hele fint,  men jeg var ikke super begejstret. Jeg fik et dårligt stykke foie gras hvor konsistensen ikke var som den skulle være, og retten med hummer var hverken god eller dårlig. Jeg syntes menuen var meget tung, om det var et bevist valg  eller pga. årstiden skal jeg ikke kunne sige, endvidere var der hasselnød i et par af retterne- det var jeg heller ikke videre begejstret for.
Servicen var til gengæld  i top og de vine vi fik serveret til retterne var alle fantastiske.

Overordnet var det en god oplevelse, men stedet levede på madfronten ikke op til mine forventninger, hvilket var en skam.

-Celina

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping i Malmø