Søllerød Kro - På date med min mand

My birthday!

©CelinaHilslev

Jeg havde i fredags inviteret mine nærmeste veninder til fødselsdag og trods den relative korte varsel var der 15 lækre damer der havde tid og lyst til at komme. (Det er min smukke barndomveninde Anja på billedet)

Jeg kan faktisk ikke lide at holde fødselsdag
Hvis jeg skal være 100% ærlig så syntes jeg ikke at det er super fedt at fejre fødselsdag, jeg elsker at holde fester, arrangementer samt fødselsdage, så længe det ikke er min egen.
Jeg har i den seneste uge analyseret mig frem til hvorfor jeg er så sindsyg underlig, og er kommet frem til den konklusion, at jeg syntes det er pisse nederen at have fødselsdag om vinteren…
Jeg ville elske at holde fødselsdag på fx. bryggen,stranden eller Frederiksberg have med havespil, pizza og rosé i store mængder.
Grundet overstående omstændigheder har jeg derfor valgt at rykke min fødselsdag til om sommeren, dette var derfor min sidste fødselsdag i marts… EVER!.

©CelinaHilslev

De lækre damer fik serveret en sød velkomstdrink, som bestod af candyfloss og mousserende vin.

©CelinaHilslev

Jeg valgte at bestille sushi fra Nori sushi som ligger på Østerbro.
Sushien var helt fantastisk og kan varmt anbefales!
Besøg dem her.

©CelinaHilslev

Så kom mine 6liter glas krukker med tap endelig i brug!
Den ene blev en syrlig satan, som indeholdt gin, blodappelsin og mynte. (krukken til venstre)
Den anden blev fyldt med Johan´s Passion.
Mange af mine veninder og jeg har en stor kærlighed til en bestemt bartender som hedder Johan, Johan  var i en lang periode bartender på cocktailbaren Weltkuglen, en skjult perle i Boltensgaard og en af de eneste (gode) cocktailbarer som har åbent hele natten. Der har vi drukket os (meget) fulde i passion, rigtig mange gange (abe med hænder for øjene). Opskriften på Passions cocktailen kom naturligvis fra Johan 🙂
Ved siden af cocktail krukkerne havde jeg fyldt en champagnebowle med is, danskvand, vodka og lavet en hindbær lakrids puré og en virgin passion puré. Meningen med disse to var at pigerne selv kunne styre hvor stærk deres cocktail skulle være samt at de gravide også kunne få en lille “sjus”.

©CelinaHilslevSådan får du din cocktail med i en uber/taxa 😉

©CelinaHilslev

Min veninde præsenterede mig for dette MEGA smarte must have fra Michael Kors!
Hold on… Dette er så sindsygt revolutionerende at du falder ned af stolen af ren begejstring…
Dette mine damer og herre, er en combi mellem en parfume og en libgloss – Jeg er i chok !

©CelinaHilslevVi endte på Ps-bar – Natten var ung.

momondo.

– Celina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søllerød Kro - På date med min mand