My birthday!

©CelinaHilslev

©CelinaHilslev
Christinas konkurrence.
Min veninde Christina skal stille op i bikini fitness om mindre end en uge, og jeg skal med som opvarmer ! Jeg har igennem det sidste år set hende træne hårdt og spise sundt, jeg har aldrig mødt en der er så målrettet og vedholdende. Inden jeg kendte Christina, var fitnesskonkurrencer en by i Rusland for mig, og jeg var langt fra klar over hvad der skulle til, for at stille op i en sådan konkurrence.  Min forestilling var at man spiste 100% paleo, minimerede alkohol forbrug og trænede måske 4-5 gange om ugen og evt. levede af supper ugen op til konkurrencen, men sådan er det langt fra. Alt bliver vejet og der skal trænes minimum 2 gange om dagen samt øves poseringer, endvidere kom det bag på mig at bikinien koster spidsen af et privatfly!! Der vil i den kommende uge komme mere om Christina, diæt og konkurrencen.

©CelinaHilslev
Japan
J og jeg skal rejse rundt i Japan og det bliver vanvittig fantastisk! Vi bestilte flybilletterne for længe siden og vi har naturligvis timet det med at de lyserøde japanske kirsebærtræer er i fuld flor.
Vi skal rundt og se templer, japanske haver, bade i varme kilder, prøve toiletter der skyller en i numsen,  og selvfølgelig spise sushi til vi kaster op.

©CelinaHilslev
Classified…
Jeg kan løfte sløret og sige at det bestemt er noget af en game changer – stay tuned.

©CelinaHilslev
Budapest
J’s far har inviteret hans børn + påhæng til Budapest, sidste år havde vi en helt fantastisk tur til Rom og jeg er 100% sikker på at vi får endnu en fantastisk tur, jeg glæder mig helt sindsygt til at opleve Budapest.
Budapest er for mig utrolig eksotisk, jeg har hverken kendskab til kulturen, maden eller historie, så det bliver vanvittig spændene!

– Celina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My birthday!