In my bag

Sådan gik det i Herning

©CelinaHilslev

Grundet absurt meget stress og problemer med rykken,  har jeg ikke fået opdateret bloggen den seneste uge.
Men derfor skal i ikke snydes for “backstage lir” Jeg var nemlig heldig at være opvarmer for min flotte og fitte veninde Christina.

©CelinaHilslev

Dagen før konkurrencen besøgte vi Christinas coach Jeppe, her blev formen tilset og den sidste dags føde indtag blev tilpasset. For at kroppen kan blive strammet helt op, skal det man indtager på selve dagen være noget andet end hvad man ellers har spist, Christina fik bl.a lov til at få en halv hindbærsnitte og en banan. Dagen før konkurrence var der også en masse praktiske ting som skulle ordnes, fx. så skulle der
afhentes nummer badge, kigges på mænd i torsdagens konkurrencer,  hotel værelsets toilet skulle pakkes ind i husholdningsfilm og Christina skulle have det første lag farve.

Konkurrence dagen startede med at vi skulle vanvittigt tidligt op, vi lagde endnu et lag farve, ordnede hår og Christina fik lagt makeuppen. Da vi ankom til backstage området, var jeg pludselig omgivet af halv nøgne mennesker som var igang med at få lagt farve, de resterende atleter lå på madrasser eller var igang med at ordne hår og makeup.  Jeg har aldrig gjordt mig tanker om hvad der enlig sker bag scenen til  en sådan konkurrence, men jeg havde bestemt ikke forestillet mig overstående, samt at hele hallen inkl. toiletter var pakket ind i plast. Inden Christina skulle på scenen skulle farven tilrettes, bikinien trussen skulle limes på, så den ikke gled op i numsen under poseringerne, hår og makeup skulle naturligvis også tjekkes.
Som i kan se stod hun knivskarpt!
Det blev desværre ikke til en plads i finalen, men hun blev udtaget til DM i Oktober, hvor hun vil komme med 200 km/t efter 1 pladsen 🙂 !

Følg Christina her.

©CelinaHilslevEfter konkurrencen lagde vi vejen forbi Bodylab standen (en af Christina´s sponsorere), hvor de serverede lækre protein pandekager, jeg er normalt ikke vild med fitness produkter, men de her pandekager smagte som en bid af himlen.
Vi satte kursen mod København og kørte direkte på Karma sushi hvor vi bl.a. bestilte deres fantastiske tempura salat. (smiley med hjerteøjne)

Det var været sjovt og ikke mindst interessant at være med under hele processen- før, under og efter. Jeg har den dybeste respekt for alle de kvinder og mænd som stiller op til disse konkurrencer, det kræver en ubetinget dedikation og disciplin som de færreste besidder. Personligt ville jeg ikke have rygrad nok til at undvære cocktails, lækker mad og vin (abe der holder sig for øjenene)

Næste indlæg vil indeholde lidt info om hvorfor J og jeg har aflyst vores tur til Japan.

– Celina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In my bag