Sådan gik det i Herning

Derfor har vi aflyst vores tur til Japan.

©CelinaHilslev

Hvis alt gik som planlagt ville J og jeg sejle rundt i en lille robåd under Tokyos store smukke kirsebærtræer, jeg ville muligvis være ved at kaste op, da jeg på daværende tidspunkt sikkert allerede ville havde forspist mig i sushi. Dette kom dog ikke til at ske af en enkelt årsag… J og jeg er  meget spontane anlagt -.-
Alle vores ferier plejer at være spontane, vi planlægger dag til dag og bryder os enlig ikke om at “skulle noget”.  Den oprigtige plan var at rejse rundt i Japan i 14 dage, vi bestilte fly for over et halvt år siden og timede det med at kirsebærtræernes blomster skulle springe ud (Man kan aldrig være sikker, men der bliver udarbejdet en del “cherry blossom forecast”). Hoteller og restauranter ville vi se på når vi nærmede os… 10 dage før vores planlagte fly, begyndte vi så småt at kigge på hoteller og sendte en liste med restauranter til en concierge service som så skulle booke dem for os (Det er langt fra alle restauranter i Japan som har et brugervenligt sites på engelsk.)

©CelinaHilslev

Til vores store overraskelse var ALLE 4  &  5 stjernede hoteller booket i både Tokyo og Kyoto! og det ene hotel som var tilbage var vanvittigt dyrt (23.031 kr for 3 nætter!) endvidere kostede de 3 stjernede hoteller 3000 kr. pr nat  (10kvm. værelse på en noglelunde beliggenhed). Vores concierge service vendte også tilbage med den sørgelige information at alle restauranterne “allerede” var fuldt booket… Da vi indså (6 dage før afgang) at vi skulle betale 3x normal prisen (ish) på hotellerne og at vi ikke kunne spise på de restauranter vi ville, blev vi enige om at afbestille flybilletterne og finde en anden og mere simpel rejse. Al den planlægning eller mangel på samme, havde gjordt os relativt stressede.
Imens jeg var i Herning, fik J og jeg booket en ny og mere simpel rejse og tog afsted 1 dag efter vores oprindelige Japan afgang.

©CelinaHilslev

Stay tuned 🙂

-Celina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan gik det i Herning