Turen går til ...

Dinner under the sea – Great view & bad service.

©CelinaHilslev

Ossiano er restaurantens navn og ligger på Atlantis. Stedet er uden sammenligning den flotteste restaurant jeg noglesinde har besøgt. Vi spiste her også i 2011 men “waow effekten” er præcis den samme som sidst.  Alle Bordene vender ud mod 5 store akvarier og restauranten har en svag belysning fra store flotte prismelysekroner. Maden var lækker men den dårlige service ødelagde restautant oplevelsen som en helhed, hvilket var ærgerligt. Den dårlige service kom af at tjenerne tydeligvis ikke var “rigtige” uddannede tjenere, de lavede ihvertfald en masse basale fejl som ikke burde ske på en restaurant som Ossiano. Den dårlige service bunder nok bl.a. ud i lave lønninger som Dubai jo er så kendt for.

– Celina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til ...