Turen går til...

Så tæt var jeg på ikke at nå flyet!

 

©CelinaHilslev

Vi skulle flyve med Norwegian og på deres site står der at man senest skal checke ind 30 minutter før…
Vi kom sent ud af døren (som altid), så vi var der omkring 40 min før afgang.

©CelinaHilslev

…..

©CelinaHilslev

Fuck Norwegian…
Vi stod i check in og kunne se den ualmindelige lange kø til security. Det ville tage minimum 45 minutter at komme igennem, vi forsøgte
derfor at købe fast tracks over telefonen, da der var mulighed for det på vores online billet…
Det viser sig dog at være et “dødt link” da man bliver stillet videre til tilkøb af speciel bagage…
Vi går over til Norwegian skranken, og spørger om vi kan tilkøbe fast tracks, da vi umuligt ville kunne nå flyet med den kø (som de havde udsigt til fra deres lille glasbur) – Hun scannede vores billetter og sagde “nej det kan ikke lade sig gøre” hvilket vi var ret uforstående overfor.
Trods vi fløj tur/retur med Norwegian, var det ikke muligt at tilkøbe fast track, fordi vi havde købt vores billetter igennem en anden udbyder… WTF!
Damerne i glas buret, siger derefter at vi hellere må stille os op i den kilometer lange kø, vel vidende om at vi no way ville nå flyet.
Jeg stiller mig i kø og J går hen og snakker med security mændene oppe ved fast track indgangen, imens møder jeg en gammel ven som er i præcis samme situation som os, på dette tidspunkt er der 30 minutter til afgang, vi står bagerst i køen og det hele ser temmelig sort ud… Det ender med vi får snakket med en af lufthavnens ansatte og J har imellem tiden fået grøn lys til at komme igennem fast track.
Da vi når ind i selve lufthavnen, står der closing ved vores gate så vi skynder os over og da vi kommer står der “closed” vi når akkurat at komme ind.

Dette indlæg er IKKE sponsoreret hvis nogle skulle være i tvivl…

©CelinaHilslev

Omkring en time efter var vi i Arlander lufthavn, hvor vi blev hentet af vores svenske venner 🙂
Planen var at J skulle hjem dagen efter og at jeg skulle blive til søndag, da min veninde Jana holdte sin 30års fødselsdag om lørdagen.

©CelinaHilslev

Jeg har i øvrigt valgt at gøre min Snap offentlig
Tilføj mig via denne kode:

©CelinaHilslev

  • -Celina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til...