Bomber and boots

Inspiration til serier i den mørke tid

Det er mildest talt super deprimerende at vi i de næste 4-5 måneder, kun i begrænsede mængder ser solen.

Mit bedste råd til at komme igennem vinteren er: bestil en ferie til et varmt sted og  spis D-vitaminer som

popcorn mens du ser en af følgende serier.

(Det skal du naturligvis ikke gøre.)

Jeg har mange laster, serier er bestemt en af dem.

Serierne herunder er alle serier som jeg absolut kan anbefale,

jeg har set alle afsnit og venter på nye i de serier som stadig er igang.

Jeg har tyvstjålet alle beskrivelserne, da jeg ikke går ind for at opfinde den dybe tallerken

endnu engang.

 – Smid gerne en anbefaling til en serie i kommentarfeltet 🙂

luke-cage
Luke cage – Netflix (Marvel)
IMDb 8,1
1 sæson. 13 episoder.

Given superstrength and durability by a sabotaged experiment, a wrongly accused man escapes prison to become a superhero for hire.

westworld
Westworld – HBO
IMDb 9,2
1 sæson. 3 episoder – Nye afsnit kommer hver mandag.

“Westworld” er en ambitiøs og meget fantasirig dramaserie, der hæver eventyr og spænding til et nyt og i sidste ende farligt niveau. I den futuriske fantasipark Westworld afviger en gruppe såkaldte androideværter fra deres programmørers omhyggeligt planlagte forløb gennem et foruroligende og afvigende adfærdsmønster. ”Westworld” præsenterer en række fremragende skuespillere anført af Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton og Jeffrey Wright, og serien er inspireret af filmen fra 1973, der blev skrevet og instrueret af Michael Crichton (”Jurassic Park”), og tv-udgaven er skabt af Jonathan Nolan (”Interstellar”, ”The Dark Knight”) og Lisa Joy (”Pushing Daisies”, ”Burn Notice”).

 

viceprincipals
Vice Principals – HBO
IMDb 7.9
1 sæson. 9 episoder.

Denne mørke komedieserie er skabt af Danny McBride og Jody Hill (der begge var med til at skabe HBO’s ”Eastbound & Down”), og den fortæller historien om en highschool i en forstad i sydstaterne og de to personer, der næsten er dens ledere, vicerektorerne. McBride og Walton Goggins har hovedrollerne som Neal Gamby og Lee Russell, et par ambitiøse administratorer, som fører en voldsom magtkamp for at overtage lederrollen, da den mangeårige rektor (Bill Murray) træder af for at tage sig af sin sygdomsramte hustru. Da doktor Belinda Brown pludselig forsøger at erobre stillingen, lægger Gamby og Russell deres gensidige foragt til side ud fra betragtningen om, at ”min fjendes fjende er min ven”. De går sammen om et skånselsløst forsøg på at knuse doktor Brown, der muligvis er den eneste person, som tænker på skolens trivsel.

thenightof
The Night Of  – HBO
IMDb- 8,8
Sæson 1. 8 episoder

”The Night Of” byder på en ny og original tilgang til krimigenren, ved at belyse en mordefterforskning gennem flere modstridende perspektiver. Seriens hovedroller spilles af John Turturro som en kriseramt forsvarsadvokat og Riz Ahmed som hans unge pakistansk-amerikanske klient. Historien omhandler det brutale mord på en ung kvinde på Manhattans Upper West Side og skildrer det indledende politiarbejde samt anholdelse og fængsling af den hovedmistænkte – en sympatisk, ligefrem college-studerende, som sammen med sin familie pludselig befinder sig midt i New Yorks juridiske og strafferetslige system.
”The Night Of” kaster et råt og autentisk blik på både det komplicerede strafferetslige system i New York og det brutale helvede Rikers Island, hvor den anklagede afventer sin retssag.

fear-the-walking-dead
Fear the walking dead – HBO
IMDb 7,1
2 sæson. 15 episoder

Fear the Walking Dead, den nye barske dramaserie, der befolker det samme univers som The Walking Dead, følger en splittet familie under udbruddet af de udødes apokalypse. I en by fyldt med mennesker, der jager deres drømme og flygter fra deres hemmeligheder og fortid, truer en epidemi med at ødelægge den stabilitet, som studievejlederen Madison Clark og engelsklæreren Travis Manawa har skabt på deres lokale skole. De problemer, der opstår i mødet mellem to familier, hvis børn kæmper med bitterhed, virkelighedsflugt og stofmisbrug, må træde i baggrunden, da det omkringliggende samfund begynder at gå i opløsning. En påtvunget evolution, hvor kun de stærkeste overlever, slår rod og tvinger vores dysfunktionelle familie til enten at begynde på en frisk eller acceptere deres mørke side.

johnoliver

Last Week Tonight with John Oliver – HBO
IMDb 9,1
3 sæson. 26 episoder – Kommer hver tirsdag

Ugens nyheder, politik og begivenheder. John Oliver giver sit unikke perspektiv og særlige syn på en række sociale, politiske eller eksistentielle problemer, USA står overfor.

walking-dead
The Walking dead  – HBO
IMDb 8,6
NY sæson (6) kommer d. 23 oktober

Efter at være vågnet fra et koma på et forladt hospital, opdager politibetjent Rick Grimes, at den verden, han kendte, er gået under – en zombie-epidemi af apokalyptiske dimensioner raser. Et sted i nærheden, i udkanten af Atlanta, kæmper en lille gruppering af mennesker for at overleve, “de døde” holder øje med deres mindste bevægelser. The Walking Dead er et dramatisk eventyr om overlevelse.

mrrobot
Mr Robot – HBO
IMDb 8,7
Sæson 1. 10 Episoder.

Fra producerne bag ”True Detective” kommer ”Mr. Robot”, som følger Elliot, en ung og begavet programmør, der har mestret computerhackingens kunst. Elliot lider af en forkrøblende antisocial forstyrrelse, der gør hackerangreb ind i andre folks liv hans eneste måde at etablere menneskelig kontakt. Han anvender sine færdigheder som et våben til at beskytte de folk, som han holder af, mod de folk, der prøver at gøre dem fortræd. I sidste ende splittes han mellem sit job ved et firma for cybersikkerhed og ”F-Society”, et hackerkollektiv i undergrunden, der prøver at hyre Elliot til at hjælpe dem med at få ram på ”den ene procent”.

Såfremt du ikke har set Narcos, The jinx eller Game of thrones skal du måske lige starte der 🙂

serieswatching

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bomber and boots