I Close Deals In Heels - Nyt job.

Meditation retreat i Sverige

©CelinaHilslev

Jeg har fået utrolig mange henvendelser fra venner og følgere vedr. det meditations retreat som jeg postede på IG tilbage i Januar her.  Det var en fantastisk weekend, med gode mennesker i magiske omgivelser.
Grundet de mange henvendelser har jeg valgt at dele mine oplevelser og erfaringer med meditation til alle jer som finder dette interessant.
Retreat opholdet var noget jeg gav til J i julegave, han har i de sidste par år interesseret sig mere og mere for meditation og benyttet meditations appen headspace i perioder.
Jeg havde ikke de store erfaringer med meditation, men efter det retreat er det helt sikkert noget jeg vil benytte mig af i stressede perioder.

Retreated var iøvrigt uden telefon, internet /4G.
De billeder jeg har taget, er taget sidste dag på fly funktion.

©CelinaHilslev

“Jeg hverken er spirituel, religiøs eller vegetar” 
Først og fremmest vil jeg lige slå fast at jeg hverken er spirituel, religiøs eller vegetar.
Men jeg tror på at det er vigtigt at have det godt med sig selv, være i balance og skænke miljøet en tanke, særligt når det kommer til valg af madvarer og transport.
Jeg er hverken hellig eller perfekt, men prøver blot at at optimerer mig selv og håber på at kunne inspirere andre til det samme.

 

©CelinaHilslev

“Stedet”
Retreatet blev afholdt in the middel of nowhere på en ødegård i Sverige, omkring 3,5 time fra København.
Stedet er ejet af Jesper Westmark  som også driver meditationsskolen i København.
Han afholder med jævne mellemrum forskellige retreats, find dem her.
Jesper er muligvis den mest behagelige person jeg noglesinde har mødt, og alene mødet med ham var en stor oplevelse, hans syn på verden er utrolig inspirerende.

©CelinaHilslev


“Tidlig morgen i det svenske”

Jeg beskrev ovenfor stedet som magisk, for uanset hvilket tidspunkt på døgnet det var, var det altid utrolig smukt. Det var en mærkelig og forløsende kontrast til det hektiske liv København.

©CelinaHilslev

“Meditation”
Vi lavede meditation både fredag, lørdag og søndag, men da fredag og søndag var ankomst/afgang dage var det ikke så intensivt som om lørdagen. Lørdag blev startet silent, dvs. at vi ikke måtte sige et ord fra vi stod op til efter dagens anden meditation (kl. 08:00 – 12:00 ). For at være helt ærlig, var det super mærkeligt… helt automatisk prøvede man at undgå øjenkontakt med de andre, fordi det lyn hurtigt ville blive akavet.
Efter meditationen, havde vi en “fritime”  som vi brugte på at gå en tur i området inden frokost,  jeg og et par andre valgte at gå rundt om søen, hvilket var utrolig smukt. Jeg gik sammen med et par fyre og vi vendte verdens situationen på 45minutter, vi havde en sund snak. Alle var 100% tilstede (ingen telefoner) hvilket var utrolig rart. Hvis man tænker over det, er det utrolig sjældent at alle er 100% til stede i nuet.

©CelinaHilslev

“Sauna meditation”
Lørdagens program var fyldt med meditation,  der var  ialt 4x meditation af to timer.
Heraf var en af dem en sauna meditation. Sauna meditationen blev delt ud i 4 kortere meditationer, og efter hver omgang skulle man ned i den iskolde skovsø, så man var klar til endnu en omgang.
Meditationen i saunaen minder lidt om sauna gus også alligevel ikke, men jeg syntes det var super fedt og alene det med at gå fra 100grader til et hul i en skovsø hvor der lige er blevet slået hul er fantastisk.

©CelinaHilslev

I er meget velkommen til at stille spørgsmål i kommentarfeltet.

– Celina

Husk at følg med IG 🙂

CelinaHilslev

©CelinaHilslev

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Close Deals In Heels - Nyt job.